La Comunitat Musulmana de Terrassa reconeix la feina dels seus membres en temps de pandèmia

1131

Islamcat.Terrassa

El diumenge, dia 23 de maig de 2021, la Comunitat Musulmana de Terrassa va organitzar una jornada interna per tal de valorar el seu treball dut a terme durant el començament de la pandèmia. Aquesta jornada va comptar amb la participació del Sr. Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) així com la presència dels membres de la nova junta directiva, del consell consultiu i de les diferents comissions de la comunitat Musulmana de Terrassa (comissió caritativa del Menjador i Cistella Arrahman, comissió de comunicació i informació, comissió de manteniment, comissió de dona, comissió de joves, comissió d’ensenyament d’àrab, comissió de cultura i comissió de seguiment i control covid-19).

En aquest acte Sr. Hamid Azaroual, president actual de la Comunitat Musulmana de Terrassa, va agrair tots els membres de la seva entitat per haver dut a terme amb gran èxit les diferents activitats de l’entitat en temps difícil de la pandèmia. I va encoratjar els seus membres de  continuar treballant junts i units per l’èxit de la comunitat així com la seva obertura a l’entorn. També Sr. Azaroual va explicar que la seva junta, que es va formar en temps de pandèmia, està formada per membres molt joves i necessita el suport, la col·laboració i l’esforç de tota la comunitat.

Sr. Mustapha Ben el Fassi Mezouar, ex-president de l’entitat, va expressar el seu sentiment de gratitud als membres de la comunitat per haver continuat el treball que va dissenyar i començar per la comunitat. Sr. Ben el Fassi va manifestar que no era gens fàcil donar resposta a la necessitat de les famílies desfavorides i joves sense sostre, sobre tot durant el primer confinament que va coincidir amb el mes sagrat del Ramadà. I va recordar que malauradament aquesta pandèmia va ser molt dura, que ens va afectar a tots i vam perdre grans membres de la comunitat.

Sr. Mohamed El Ghaidouni, en la seva intervenció, va felicitar totes les comissions de la Comunitat Musulmana de Terrassa per la feina que van dur a terme en aquesta època. I va afegir que aquesta comunitat és de les poques entitats que tenen més de quatre o cinc comissions i que treballen amb excel·lència i de forma ben organitzada en àmbits importants com la solidaritat, les joves, les dones, control i seguiment del covid-19, etc..

La Sra. Khadija Sahli, presidenta de la comissió caritativa Menjador i Cistella Arrahman, en el seu torn va agrair tant els membres de la seva comissió com la resta de la comunitat per l’esforç i la col·laboració que van prestar durant el temps de la crisis pandèmica. I va considerar que aquesta implicació va ser la clau de l’èxit en temps difícil i complicat que mai hem viscut abans.

També la Sra. Sahli va informar de la possibilitat que, a partir del mes de setembre aquest projecte solidari passarà a formar part de les entitats que fan la tasca caritativa i que col·laboren amb el Rebots de la ciutat, cosa que serà una gran obertura i col·laboració de la Comunitat Musulmana de Terrassa amb el seu entorn.

La jornada va acabar amb l’homenatge d’alguns membres i fundadors de l’entitat per les seves grans aportacions i col·laboració en el desenvolupament i el funcionament amb èxit de la Comunitat Musulmana de Terrassa. També es va homenatjar al Sr. Mohamed El Ghaidouni per la seva gran aportació, implicació i recolzament a l’entitat.

En aquest acte també es va recordar dels difunts de la comunitat per covid-19 en què la majoria son fundadors i membres de l’entitat que son els primers que van arribar a la ciutat en anys 1970.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí