La Comunitat islàmica d’Olesa de Montserrat obre les portes de la seva veu als veïns del municipi.

477

Islamcat.Olesa

Ahir divendres, dia 20 d’octubre del 2023, va tenir lloc la jornada de portes obertes organitzada per la Comunitat islàmica d’Olesa de Montserrat.

La jornada es va iniciar a les 17:00h i es va finalitzar a les 20:00h on han estat convidats:

  • El Director de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Armengol.
  • L’Alcalde d’Olesa de Montserrat, el Sr. Jordi Parent Beltran, acompanyat dels regidors i regidores de l’Ajuntament.
  • El cònsol general del Regne del Marroc, el Sr. Charif Cherkaoui.
  • El president de la Unió de Comunitats islàmiques de Catalunya, el Sr. Mohammad El Ghaidouni.

L’acte ha estat presentat per la Srta. Mariam Koraichi, membre de la comunitat.

Després de la intervenció de benvinguda del president de la Comunitat Islàmica, el Sr. Mohamed Ghaddadi, qui va agrair tots els assistents per acceptar la invitació de la comunitat i acudir a la seva seu amb l’objectiu de compartir amb els membres de la comunitat un dia important com aquest,  va tenir lloc diverses intervencions per les personalitats esmentades anteriorment, on cada un va felicitar els membres de la comunitat per l’esforç i la voluntat que van donar com a resultat aquest lloc de culte magnífic. L’alcalde de la ciutat va expressar la voluntat de col·laborar amb la comunitat amb l’objectiu de poder desenvolupar les activitats que té programades dins la seu de la comunitat i també ajudar a la comunitat per obrir-se al teixit associatiu de la ciutat. El director de la Direcció General d’Afers Religiosos va subratllar la importància de la participació de la comunitat per a la normalització de la pràctica religiosa musulmana a la seva localitat i la importància d’integrar l’idioma del país a l’hora de desenvolupar les seves activitats. El president d’UCIDCAT comenta a la seva intervenció que les activitats de la comunitat no han de limitar-se dins de la seu sinó, han d’arribar a la resta dels veïns de la localitat i la comunitat s’ha d’obrir-se al teixit associatiu de la ciutat de forma activa i participativa.

L’acte va finalitzar amb una visita a tots els espais que formen la seu de comunitat i després amb una degustació variada de begudes, te, pastes, etc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí