El secretari d’UCIDE participa en una jornada de Joves de la província de Teruel

313

Islamcat.Calamocha

Ahir dimecres, dia 01 de novembre de 2023, la Unió de Comunitats Islàmiques d’Aragó va organitzar una jornada dirigida als joves de les comunitats islàmiques de la província de Teruel. La jornada va tenir lloc a la seu de la comunitat islàmica de Calamocha des de les 10:00h fins a les 17:00h.

La jornada va ser dirigida pel president de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Aragó, el Sr. Abderrahmen ben Chaabane qui va invitar al secretari de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya, el Sr. Mohamed El Ghaidouni, per dinamitzar la jornada formativa.

A la jornada van assistir uns 120 joves procedents de les comunitats islàmiques de la província de Teruel.

La jornada va ser dinàmica on els joves van poder participar al desenvolupament de les sessions a llarg del dia. S’ha parlat de conceptes basics com son el significat de Allah (Diu), L’Islam, Al Corà, Mohammed, Paradís, Respecte, Oració, Ajuda, participació, Pares. L’objectiu de la sessió va ser transmetre als joves definicions de cada una d’aquestes paraules i mostrar la utilitat de cada una a la vida.

També s’ha organitzat una trobada amb els pares del joves per parlar de la importància de l’educació i el paper que de porter a terme els pares per que els joves puguin tenir una formació i preparació consolidada i ser preparat per el futur.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí