La Comunitat Islàmica de Tàrrega organitza una jornada de IFTAR.

810

(Islamcat.Tàrrega 28/05/2019)
El passat dissabte, dia 01 de juny de 2019, la comunitat islamica de Tàrrega va organitzar un IFTAR popular obert al membres, veïns i veïnes de la ciutat de Tàrrega.
La jornada va comptar amb la presencia de l’alcaldessa de l’Ajuntament, Sra. Rosa María, acompanyada de membres del seu govern municipal, del president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Sr. Mohamed El Ghaidouni.
La junta de la comunitat, presidida pel seu president, va arribra als convidat a les 21:00h dins de la Mesquita on van explicar la situació en que està la seu de la comunitat, les activitats que estan portant a terme i els projectes del futur. Després els convidat han assistit a la pregària del Maghrib, crida al trencament de dejuni, y després va iniciar el IFTAR a l’aire lliure amb la participació de mes de 200 assistents.
A continuació, el president d’UCIDCAT, va dedicar unes paraules d’agraïment a la junta de la comunitat per la organització d’aquesta jornada, al govern municipal pel seu treball i suport donat a la comunitat i a tots els assistents a la jornada. El Ghaidouni va subratllar que la comunitat musulmana catalana, avui dia, es una comunitat integrada amb un sentiment de pertinença alt i amb una visió clara de participació i implicació al desenvolupament de la societat. Comenta el president d’UCIDCAT que, la confessió musulmana forma part del teixit religiós de Catalunya i pertany, l’administració ha de treballar per la visibilitat i la normalització d’aquesta confessió en la societat.
L’alcaldessa de la ciutat en la seva intervenció va agrair la comunitat per el bon treball que està portant a terme per ajudar a la integració dels seus membres en al teixit social i cultural de la ciutat. Va inssistir en la importància de la col•laboracio entre l’Ajuntament i la comunitat per superar les deficultats i projectar iniciatives que benificien al cpnjint dels ciutadans. L’alcaldessa va concloure la seva intervenció subtrallan que el seu equip fe govern estarà obert per cualsevol iniciativa de la comunitat que pot benificiar la convivencia i la cohesió social a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí