La Comunitat Islàmica de Montcada pateix dos atacs racistes en menys d’una setmana.

2663

(ISLAMCAT.MONTCADA) Dimarts passat, dia 8 de setembre de 2020, els membres de la comunitat islàmica de Montcada van ser avisats pels Mossos d’un incendi a la porta d’entrada de la mesquita, ubicada al carrer Mozar numero 2 de Montcada i Reixac. Notícia que va generar una situació de preocupació tant per als membres de la comunitat com per als veïns. El dia següent el president de la Unió de Comunitat Islàmiques de Catalunya visita als membres de la comunitat per analitzar aquesta actuació racista cap a la comunitat i veure la resposta jurídica que s’ha d’adoptar davant un atac com aquest.

Avui els Mossos tornen a avisar els membres de la comunitat d’un segon incendi provocat a la mateixa entrada de la mesquita. Una actuació que ens deixa com a comunitat islàmica molt preocupats davant aquest acte racista i covard.

Els membres de la comunitat subratllen que des que s’han iniciat les activitats a la nova seu mai han tingut problemes amb els veïns i sempre han optat per respectar als veïns i vetllar per un clima de confiança i tranquil·litat al voltant de la mesquita.

Des de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) denunciem aquests dos atacs racistes i covards que ha patit la mesquita de la Comunitat en menys d’una setmana i fa una crida als veïns de treballar i col·laborar per posar fi a aquestes actuacions racistes i unir-se per consolidar la convivència i la diversitat en la localitat de Montcada i Reixac.

Fem també Una crida a les autoritats de la localitat d’assumir la seva responsabilitat per posar fi a aquests atacs i protegir els ciutadans musulmans d’aquesta localitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí