La Comunitat Islàmica Chabab Al Amal celebra el dia internacional de la dona

963

(ISLAMCAT.BCN) La Comunitat Islàmica Chabab Al Amal i amb la col·laboració de varies entitats de Mataró, Terrassa i Tarragona celebra celebrarà el dia internacional de la dona el proper dia, 08 de març de 2020, des de les 10:30h fins a les 14:00h.

A continuació publiquem la invitació de la entitat a l’acte:

“Ens complau convidar-vos a l’activitat de taula rodona titulada «Dones de Colors; Mites i Realitats».

Avui en dia totes les dones del món procedents de diferents cultures, amb diferents religions i creences, viuen situacions molt diverses, tant en l’àmbit econòmic com polític i social, s’uneixen per celebrar aquest dia i exigir que se’ls respectin els drets i es reconegui la lluita contra la subordinació i la discriminació que continuen patint a la majoria de les esferes de la vida quotidiana pel fet de ser dones.

Per aquesta activitat comptem amb la participació de diferents ponents, i la col·laboració de l’Associació Dona pas,  associació de joves musulmans de Tarragona, associació musulmana al Bàlsam de Terrassa, la comissió de dones de la comunitat islàmica al Ouahda de Mataró i el Grup d’anachid; Firkat al Anuar de Barcelona.

Aquesta activitat tindrà lloc el dia 8 de març, a partir de les 10:30h fins a les 14h, a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer.

Activitat totalment gratuïta i obert”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí