La comissionada de la OAR visita la seu d’UCIDCAT

922

Islamcat.Bcn

Ahir dijous, dia 19 d’octubre del 2023, la comissionada de les Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa, la Sra. Sara Belbaida, va visitar la seu de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) amb l’objectiu de reunir-se amb els membres d’UCIDCAT i amb el delegat de la Comissió Islàmica d’Espanya a Catalunya.

La Sra. Belbaida ha estat rebuda pel president d’UCIDCAT i delegat de la CIE a Catalunya, El Sr. Mohamed El Ghaidouni, acompanyat amb el Sr. Abdelillah Harrak, membre de la junta d’UCIDCAT i les dues administratives de la CIE, la Sra. Nadia Jannah i la Sra. Drissia Hamidi.

La comissionada de les relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa ha agraït al president d’UCIDCAT per rebre’l a la seu de la federació expressant la seva voluntat de treballar des de l’Oficina d’Afers Religiós de l’Ajuntament de Barcelona per consolidar la diversitat Cultural i Religiosa a la ciutat .

El president d’UCIDCAT, el Sr. Mohammad El Ghaidouni, per la seva banda va agrair la visita de la Sra. Sara Belbaida, i va expressar la voluntat dels integrants de la federació de formar part activa en tots els projectes que tenen com a objectiu visibilitzar i normalitzar la pràctica religiosa musulmana a la ciutat i treballar amb la resta de les confessions religioses per consolidar la diversitat religiosa i cultural a Barcelona.

En aquesta reunió els representants de la delegació de la CIE a Catalunya van explicar a la comissionada el treball que estan duent a terme amb les comunitats musulmanes a tota Catalunya i el suport que brinden a aquestes comunitats perquè puguin beneficiar-se d’un funcionament normalitzat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí