La seu d’UCIDCAT acull la jornada: IFTAR ENTRE NOSALTRES.

735

ISLAMCAT.BCN

El passat dissabte, dia 9 d’abril del 2022, UCIDCAT conjuntament amb la Comunitat Islàmica del Prat de Llobregat van organitzar un Iftar a la seu d’UCIDCAT, ubicada al carrer Pintor Ribalta 9-11 de la ciutat de Barcelona.

L’iftar va començar amb l’arribada de les joves a la seu d’UCIDCAT. Prèviament es van organitzar en grups de tres per tal de fer una presentació sobre un tema relacionat amb el mes sagrat del Ramadà davant la resta de companyes: cada equip va realitzar una  exposició que explica un valor d’aquest mes sagrat.

Les professores que van acompanyar a les joves van realitzar intervencions on van explicar els objectius i beneficis del dejuni. També van explicar la jurisprudència del dejuni i les obligacions corresponents.

Les joves van gaudir de una jornada on no va faltar res: hi havia tot tipus de dolços, salats, sucs i la harira, tradicional del Marroc preparada pel les joves de la comunitat. La jornada va finalitzar amb la oració de Al-Maghreb a la seu just després de trencar el dejuni.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí