El president d’UCIDCAT es reuneix amb l’alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos

703

slamcat.Monjos) Dimarts passat, dia 22 d’octubre de 2019, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), acompanyat de membres de la junta de la Comunitat islàmica de Santa Margarida i Els Monjos van tenir una reunió amb l’alcaldessa de l’ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos.
La reunió va tenir lloc a l’ajuntament del municipi, situada a l’avinguda de Catalunya Nº 74, i es va iniciar a les 17: 30h.
L’alcaldessa, Sra. Imma Ferret Raventós, ha estat acompanyada per la Sra. Filo Martínes Bravo, regidora dels Serveis Socials, Gent Gran, Sanitat, Consum, Habitatge i Cooperació, Obres i Manteniment.
La reunió es va iniciar amb una presentació de la comunitat, les activitats que desenvolupa la comunitat a la seva seu i la seva presència en el teixit associatiu del municipi. El president de la Comunitat Islàmica de Santa Margarida i Els Monjos, el Sr. Mohamed Mansri, va agraïr al govern municipal pel suport que està donant a la comunitat amb l’objectiu de normalitzar i visibilitzar la pràctica religiosa musulmana al municipi.
En president d’UCIDCAT, el Sr. Mohamed El Ghaidouni, va agraïr a l’alcaldessa i al seu govern pel suport que estan donant a la comunitat perquè els seus membres puguin integrar-se en el teixit social del municipi. També va presentar al govern municipal el projecte de la comunitat iniciat fa temps per poder tenir una seu de propietat adequada, habilitada i amb una llicència com a centre de culte per poder desenvolupar les activitats de manera visible, normalitzada i transparent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí