El delegat de la comissió islàmica d’Espanya a Catalunya visita la C.I del Bages

1149

(ISLAMCAT.Manresa) Avui dimarts, dia 8 de setembre de 2020, el president de la Unió de comunitats islàmiques de Catalunya i el delegat de la CIE a Catalunya, el senyor Mohamed El Ghaidouni, visita la seu de la Comunitat Islàmica del Bages, Mesquita ELFATH. En aquesta reunió el delegat de la CIE es va reunir amb el president de la comunitat i el responsable d’obres per a informar-se del procés d’adequació i reformes que duen a terme els membres de la comunitat en la mesquita ELFATH i que s’ha iniciat en 2019 com va subratllar el responsable d’obres de la comunitat el senyor ALI. Ver Vídeo

La mesquita ELFATH està situada en una de les tres plantes de la fàbrica de Aranya, ubicada al camí de la cova numero 1 de la ciutat de Manresa. L’edifici es va projectar en 1861 i està protegit com a bé cultural d’interès local.

El procés d’obres va tenir dues fases, la primera és la rehabilitació de l’edifici conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat com a propietari d’una de les tres plantes i la segona fase és l’adequació de la planta on està ubicada la mesquita de la comunitat.

El pressupost total d’aquestes dues fases arriba a un milió d’euros segons el president de la comunitat, el senyor Abdellah Anhari subratllant que la comunitat té un dèficit de més de dos-cents mil euros per poder cobrir totes les despeses de la segona fase d’aquest procés de reformes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí