El delegat de la CIE es reuneix amb la comunitat pakistanesa de Barcelona.

940

ISLAMCAT.BCN

Dilluns passat, dia 21 de febrer de 2022, va tenir lloc una reunió dels representants de la comunitat pakistanesa resident a Catalunya. A aquesta reunió han estat convidats el Cònsol General de Pakistan a Barcelona, ​​el Sr. Mirza Salman Babar Baig, i el president d’UCIDCAT i delegat de la CIE a Catalunya, el Sr. Mohammad El Ghaidouni El Morabet.

La reunió es va iniciar per una intervenció de benvinguda del Sr. Muhammad Iqbal, un dels activistes dinàmics de la comunitat pakistanesa a Catalunya, que, va agrair als presents per acceptar la invitació a la reunió. Tot seguit, el Sr Iqbal va presentar els representants de la comunitat.

A la reunió hi han intervingut diversos representants de la comunitat pakistanesa analitzant la situació de la comunitat, les dificultats que tenen a l’hora de visibilitzar la seva identitat cultural i religiosa a la societat d’acollida. Es va subratllar la importància de la col·laboració entre totes les comunitats per poder gaudir dels drets dels musulmans contemplats en els acords de cooperació del 1992, signats per l’Estat espanyol i la CIE.

En la seva intervenció el Sr. EL Ghaidouni, va agrair la invitació de la comunitat pakistanesa a la reunió subratllant també la importància de la col·laboració i la comunicació entre tots els membres de la comunitat musulmana catalana.

El Ghaidouni, va comentar que la comunitat musulmana no demana gran cosa, només vol entaular una dinàmica visible i normalitzada a la societat on viu.

També va insistir que l’aplicació dels drets recollits als acords de 1992 no depèn només de la comunitat musulmana, sinó de l’Estat espanyol, com a part signant dels acords de cooperació esmentats.

La reunió es va concloure amb un dinar al restaurant Zeshan Kebabish, situat al número 26 del carrer Marquès de Barbana de la ciutat de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí