Comunicado de la Comisión Islámica de España (CIE) ante el inicio del plan de desescalada.

1121

(Islamcat.Barcelona) La Junta Directiva de la Comissió Islàmica d’Espanya s’ha reunit via telemàtica, aquest dissabte 2 de maig de 2020, per tal d’estudiar els possibles efectes del «Pla per a la transició cap a una nova normalitat» aprovat el 28 d’abril de l’any 2020, pel Consell de Ministres que inicia els passos de la finalitat del confinament, i planteja una sèrie de mesures de desescalada per avançar cap a la «nova normalitat».

Després d’estudiar des de diferents punts de vista i veure les possibles conseqüències de el pla sobre les comunitats islàmiques.

La junta directiva de la CIM va aprovar aquesta recomanació.

La suspensió d’aquelles activitats religioses que impliquen aglomeració, com les cinc oracions diàries, la pregària de divendres, l’iftar, la oració de Tarawih, activitats educatives en grup, xerrades, etc. fins a l’arribada de la fase 3 o avançada, que començaria previsiblement a partir del 10 de juny de 2020.

Per aquestes mateixes raons la junta de la CIE recoma també, la suspensió de l’oració comunitària d’Id Al-Fitr d’aquest any.

Text del comunicat en espanyol

Text del comunicat en àrab

Plan para la transición hacia una nueva normalización

BOE. Real Decreto Desescalada

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí