Campanya de donació de sang recolzada per la Comunitat Islàmica de Montornès.

1080

La unitat mòbil d’extraccions del Banc de Sang i Teixits s’instal·la al Casal de Cultura per recollir sang, enguany amb el suport de la Comunitat Islàmica de Montornès del Vallès.

Una vegada més, el Casal de Cultura tornarà a ser l’escenari de la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits a Montornès.

De 10 a 14 h i de 17 a 21 h, les persones que siguin majors d’edat, pesin més de 50 kg i no pateixin cap malaltia podran col·laborar-hi.

La primera jornada de l’any al municipi comptarà amb la col·laboració de la Comunitat Islàmica de Montornès del Vallès.

Les dones poden donar-ne fins a tres vegades a l’any i els homes fins a quatre, sempre respectant que, entre donació i donació, hagi passat un mínim de dos mesos. No cal fer-les en dejú.

L’aforament és limitat i cal confirmar l’assistència, de manera gratuïta, al web del Banc de Sang i Teixits. En el moment de la donació cal identificar-se amb un document personal en vigor (DNI, passaport, permís de residència o permís de conduir si és la primera vegada, o amb el carnet de donant si s’està registrat al Banc de Sang i Teixits). El protocol marca que si la persona interessada ha superat la Covid-19 o ha estat en contacte amb alguna persona malalta, haurà d’esperar un mes per poder donar sang. L’organització de l’acte recull tots els protocols de seguretat pel que fa a la normativa sanitària.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí