Apoderament femení

1087

La Comunitat Islàmica del Bages, Mesquita al Fath, en col·laboració amb la Comunitat Islàmica de Manresa, Mesquita Mossab Ibn Omaïr, organitzen, amb el suport de la Fundació Pluralisme i Convivència, un curs de formació en tècniques i estratègies de Coaching dirigit a las  dones de la comunitat musulmana de Manresa i de la zona del Bages, especialment les d’origen immigrant, tenen en consideració els riscos d’exclusió social que afectin a una part molt amplia d’aquest col·lectiu. El número estimat per fer aquesta formació no pot superar les 70 inscrites per motius d‘espais i de recursos.

La formació consisteix en la utilització d’una metodologia vivencial i participativa que té com objectiu facilitar l’apoderament de les dones a través del treball de les pròpies necessitats i el treball  compartit, en comunitat. El contingut de les sessions (per un bon treball es farà en cinc sessions) inclourà: una part formativa, quan a conceptes relacionats amb l’autoestima, l’apoderament, els vincles i la regulació emocional. Una altra part pràctic exercicis i dinàmiques en l´àmbit personal i grupal. La darrera sessió del dia 09 d’abril es farà una festa de cloenda i d’entrega de Diplomes a les dones assistents a tota la formació.

Aquest curs compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, de La Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya i de l’Ajuntament de Manresa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí