A Terrassa El Ramadà és solidari i compartit

662

Islamcat.Redacció

Per l’ocasió de la festa del Fitr i amb l’objectiu de compartir els seus millors desitjos amb tota la ciutadania els membres de la Comunitat Musulmana de Terrassa van decidir publicar per primera vegada cartells a gran escala en alguns punts de la ciutat.

L’entitat de la comunitat musulmana amb aquests cartells i per tal de celebrar el fi del mes sagrat del Ramadà va expressar, en nom dels musulmans de la ciutat, les seves millors felicitacions de salut, felicitat i prosperitat a tots els terrassencs i terrassenques.

Encara i la situació epidemiològica actual la Comunitat Musulmana de Terrassa va passar un mes de Ramadà molt especial tot respectant les indicacions i les mesures de les autoritats sanitàries locals «PROCICAT». A les mesquites l’aforament de les pregàries era del 30% de la capacitat total i l’horari limitat des de les 6:00 del matí fins a les 21:00 del vespre on els fidels hi acudien amb macaries, gel de mans i catifes pròpies i individuals.

Dins de la comissió caritativa «Cistella i menjador Arrahman» es va poder dur a terme durant tot aquest mes una operació solidaria a favor dels més necessitats i sobretot per a les persones sense sostre. D’aquesta manera es va repartir menjar calent del trencament del dejú per aproximadament 300 persones diàriament des de les 18:00h fins a les 20:00h. També es van entregar les ajudes de lots d’aliments per a 282 famílies quinzenalment els diumenges a les 11:00h.

Al final es va pensar també a ajudar els nens d’aquestes famílies per celebrar la festa de fi del Ramadà tot regalant-los targetes de compra de roba.

La comunitat Musulmana de Terrassa adreça els seus sincers agraïments a l’ajuntament de Terrassa i al servei de ciutadania pel suport i l’atenció continu. També expressa els seus més profunds agraïments i reconeixements a tots els seus membres pel compromís, la implicació i la col·laboració que van mostrar per dur a terme aquestes activitats amb èxit durant tot el mes del Ramadà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí