Conveni de col·laboració UCIDCAT i BIQAF Psychology 2019.

1619

El passat dissabte, dia 13 d’abril de 2019, va tenir lloc una acte de firma d’un conveni de col·laboració entre la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i l’Oficina Internacional de Qualificació, Acompanyament i Formació BIQAF Psychology Marroc.
BIQAF Psychology ha segut representada pel seu coordinador, Dr. Abdelhadi Gasmi.
L’acte va començar a les 18:00h a la seu d’UCIDCAT amb la participació de la junta de la federació i de membres de les comunitats que han pogut assistir.
En la seva intervenció de benvinguda, el president d’UCIDCAT va agrair al Dr. Gasmi per la confiança que ha posat a UCIDCAT per portar a terme els continguts d’un conveni molt important. Va subratllar que les comunitats islàmiques han de començar a treballar amb un enfocament estratègic i amb objectius fixat amb temps. També va subratllar la importància de la formació a l’hora de fer càrrec de gestió d’una comunitat. Les comunitats avui dia han de funcionar con a institucions, va dir el president d’UCIDCAT.
El Dr. Gasmi en la seva intervenció va agrair a UCIDCAT pel treball que està portant a terme, al seu esforç a l’hora a donar suport a les comunitats i acompanyar-los. Gasmi també va insistir en la importància de la formació per poder portar a terme les nostres obligacions i va comentar que el objectiu del conveni es principalment la formació i l’apoderament dels membres de les comunitats.
Desprès d’una conferencia impartida pel Dr. Gasmi sobre la importància de la comunicació en el procés educatiu, s`ha fet una lectura del articles del conveni redactats en català i àrab desprès els representants de les dues entitats van signar el conveni per duplicat.

Vídeo de la intervenció del Dr. Abdelhali Gasmi

Vídeo signatura del conveni

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí