Visita a la Mesquita Al Fath

1221

El passat divendres dia 12 de març del 2021, l’alcalde de Manresa, el senyor Marc Aloy, va visitar la Mesquita Al Fath ubicada en la “Fàbrica de L’Arania”, edifici emblemàtic de la ciutat. Allà va ser rebut pels membres de la junta de la comunitat islàmica del Bages, presidida pel Sr. Abdellah Anhari.

La visita va contemplar per part de la comunitat islàmica del Bages poder presentar el projecte de rehabilitació iniciat en 2019. Els membres de la comunitat, després d’agraïr a l’alcalde per la seva visita, li van explicar quin procediment s’havia portat a terme per realitzar aquestes reformes.

Es van contemplar canvis que tenien com a objectiu principal la integració del local de culte en el teixit associatiu de la Ciutat de Manresa.

La seu estarà oberta a tots els ciutadans per a què visitin la mesquita i perquè així puguin conèixer des de més a prop la comunitat i les diferents activitats que es desenvolupen. També es reservaran dies de visita exclusius pels alumnes de la ciutat amb l’objectiu d’aconseguir la normalització de la pràctica religiosa musulmana.

Al final de la visita, el president de la comunitat, el Sr. Abdellah Anhari, va mostrar gratitud a l’alcalde i el va convidar a la inauguració oficial de la mesquita que tindrà lloc un cop es finalitzi la seva rehabilitació.

Tant la comunitat com els membres de la junta van mostrar-se interessats en comptar amb la presencia del govern municipal de la ciutat precedit pel seu alcalde, que com va mostrar al seu Twitter personal, agraït per la hospitalitat de la comunitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí