UCIDCAT es reuneix amb les comunitats islàmiques de la província de Girona

1242

(Islamcat.Girona) Ahir diumenge, dia 01 de desembre de 2019, va tenir lloc una reunió a la seu de la comunitat Islàmica Imam Malek de Salt una reunión on han assistit representants de les comunitats islàmiques de la provència de Girona i la junta d’UCIDCAT.

La reunió va iniciar-se a les 15: 00h amb una recitació del sagrat Alcorà i va analitzar els següents temes:

  • Les comunitats islàmiques de la província de Girona i la junta de la unió de comunitats islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) van analitzar la situació de les comunitats islàmiques d’aquesta, les dificultats i obstacles que impedeixen un funcionament normalitzat de les comunitats i com superar-los.
  • Els reunits van proposar noves estratègies de treball per garantir una comunicació fluïda amb totes les comunitats d’aquesta província i la junta d’UCIDCAT amb l’objectiu de consolidar una col·laboració fructífera i així garantir un ambient positiu de col·laboració entre UCIDCAT i les diferents comunitats.
  • S’ha analitzat amb profunditat la situació del procediment d’expulsió i la retirada de la nacionalitat pel vicepresident i representant d’UCIDCAT a la província de Girona. Després d’analitzar aquesta situació els reunits van expressar la seva solidaritat i suport al Sr. Mohamed Attaouil i van lamentar la situació de preocupació i inestabilitat que ha provocat aquet procediment al Sr. Attaouil, al seu entorn familiar i a tota la comunitat musulmana de Girona desitjant una solució justa que permeti al Sr. Attaouil i la seva família tornar a la normalitat com a ciutadà espanyol amb drets i deures.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí