Reunió de la comissió permanent de la CIE

879

A Madrid, a 15 de maig de 2021 i dins del plaç legal de 15 dies des de la seva convocatòria, es va celebrar la reunió ordinària de la Comissió Permanent de la Comissió Islàmica d’Espanya (CIE) de forma telemàtica.

Dels 25 membres d’aquesta Comissió , l’assistència total va ser de 18 estant absents els representants de les federacions; CISCOVA, FAICE i FIRM, a més de la FEERI, la qual no va arribar a presentar als seus 4 representants de la Comissió Permanent de la CIE.

Complint el quòrum necessari, es va iniciar la reunió a les 11.30 en primera convocatòria, presidida pel President de la CIE, el Dr. Aiman Adlbi, i amb el càrrec de secretari de la reunió, el Sr. Mohamed Ajana El Ouafi.

El President informà sobre la situació de la CIE i va comunicar la posa en llibertat del tresor d’UCIDE i el desbloqueig parcial del compte de la CIE, no havent tingut encara accès al sumari l’advocat personat.

En la reunió es va aprovar amb 17 vots a favor la creació de Subdelegats autonòmics allà on fora necessari. Així mateix, es va comunicar el canvi de domicili social, recordant que també existeix la comoditat del Apartat Postal 25106, 25080, Madrid, per tal de rebre correspondència física.

Per unanimitat dels presents es va votar a favor de la redacció d’un comunicat sobre l’actual situació a la Palestina ocupada, en suport a les víctimes [cliqueu aquí].

Abans de la finalització de la reunió, es va recordar el caràcter de les deliberacions de la Comissió Permanent, havent de discutir els assumptes en el si de la mateixa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí