Solidaritat manresana en temps del coronavirus: Les Comunitats Islàmiques de Manresa lideren un projecte solidari pioner a nivell de Catalunya.

2743

(ISLAMCAT.Manresa) El dia 20 de març, les comunitats islàmiques de Manresa, especialment la Comunitat Islàmica del Bages i la Comunitat islàmica de Manresa han iniciat un projecte solidari a nivell de tota la ciutat de Manresa i comarca amb l´objectiu de garantir ajuda a les persones sense sostre, famílies amb dificultats i joves amb risc d´exclusió social. A aquesta iniciativa s´han adherit altres entitats de la societat civil manresana com és el cas de l´associació al Nour i el Restaurant Sultana, molt a prop de Plaça Europa.

La iniciativa ha consistit en l´obertura d´un procés de recaptació de diners per ajudar a tota la ciutadania manresana sense excepció que s´ha quedat amb dificultats en aquest moment de confinament decretat durant les properes setmanes. Fins ara centenars de persones de tota la ciutat i comarca han col·laborat econòmicament i d´altres formes a aquest projecte pioner a nivell de tota Catalunya i s´ha pogut recaptar més de 10. 000 euros que seran destinats a garantir diàriament menjar de dos àpats als joves i algunes compres especials a famílies i persones sense sostre al qual s´ha ofert el Restaurant Sultana a repartir segon les mesures de sanitat adoptades i en plena supervisió i coordinació amb l´Ajuntament de Manresa, la Policia Local i els Mossos d´Esquadra. D´aquest projecte solidari estan gaudint més de 200 joves, entre ells joves ex tutelats i amb risc d´exclusió social,  i unes 50 famílies amb nens, entre altres persones necessitades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí