Reunió d’UCIDCAT amb les Comunitats de la província de Tarragona.

634

(Islamcat.Tarragona 15/06/2019)

UCIDCAT es reuneix amb les Comunitats de la província de Tarragona
Dissabte passat, dia 15 de juny de 2019, va tenir lloc una reunió de les comunitats islàmiques de la província de Tarragona vinculades a la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).
La reunió va tenir lloc a la mesquita de la Comunitat Islàmica de Bonavista (Tarragona) ubicada al carrer Cinc número 40, de les 16: 30h fins les 19: 30h.
A la reunió han assistit els representants de diferents comunitats de la província de Tarragona, el vicepresident i representant d’UCIDCAT a la província de Tarragona i el president d’UCIDCAT.
La reunió tenia com a objectiu estudiar i analitzar la situació de les comunitats, les seves necessitats per a un bon funcionament intern i les dificultats que tenen a l’hora de portar a terme les seves activitats i projectes.
Els reunits van subratllar la importància de seguir travant units per fer front a les dificultats i buscar mecanismes eficaços per poder superar els obstacles i donar respostes a les necessitats dels membres de les comunitats.
Es va parlar també de la situació de l’ensenyament islàmic a les escoles catalanes, de les llicències d’obertura dels llocs de culte, de l’adaptació d’aquests llocs de culte a la llei de llocs de culte de la Generalitat de Catalunya, de l’administració electrònica, etc.
Les comunitats van finalitzar la reunió afirmant seguir treballant per a la consolidació de la pràctica religiosa musulmana a la província de Tarragona i per a la normalització i la visibilitat d’aquesta pràctica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí