Reunió de les comunitats islàmiques de la província de Girona

479

islamcat.Girona

Ahir diumenge, dia 05 de juny del 2022, va tenir lloc la reunió de les comunitats islàmiques de la província de Girona vinculades de la Unió de comunitats islàmiques de Catalunya (UCIDCAT). La reunió va tenir lloc a la mesquita IMAM MALEK de Salt.

Es va iniciar la reunió amb la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, després el vicepresident i representant d’UCIDCAT a la província de Girona, el Sr. Mohamed Attaouil, va agrair als representants de les comunitats per la seva assistència a la reunió i l’esforç que estan fent per donar respostes a totes les peticions dels seus membres cadascun a la seva comunitat.

La reunió va analitzar la situació de les comunitats després de la pandèmia, les dificultats que tenen a l’hora de desenvolupar les activitats i la proposta de mecanismes que puguin ajudar en la bona gestió d’aquestes comunitats al futur.

A la reunió ha assistit el Dr. Iván Giménez, que acompanya les comunitats de Girona perquè puguin funcionar de manera transparent responent i aclarint els dubtes de cadascuna.

Les comunitats i després d´un debat han acordat l´organització de la primera jornada de joves de la província de Girona que han aprovat el batxillerat 2021-2022.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí