Reunió de la Delegada Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central amb les Comunitats Islàmiques.

696

(Islamcat.Manresa 08/07/2019)

Per iniciativa i invitació de la Delegada Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i amb el suport i la supervisió de l’Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, El dia 08 de Juliol del 2019, a les 17: 00 hores es va celebrar al Palau Firal de Manresa una reunió amb les Comunitats Islàmiques de la Comarca del Bages, la Comarca del Berguedà i la Comarca d’Osona.
A la reunió va assistir la Coordinadora Territorial de la Secretaria d´Igualtat, Migracions i Ciutadania a la Catalunya Central, la Sra. Mireia Vall.
La Sra. Alba Camps, Delegada Territorial del Govern de la Generalitat, ha donat la benvinguda a tots els assistents subratllant la importancia de la trobada tenen en consideració que és la primera vegada que es celebra aquest tipus d´esdeveniments entre una delegada territorial del Govern i diverses comunitats religioses inssistint en l´objectiu d’exposar i analizar els problemas de les comunitats de la zona amb l’objectiu de trobar les solucions més practiques i prevenir incidents de carácter cívics o religiòs que poden alterar la convivencia entre els ciutadans de Catalunya. ​
A la reunió s’han tractat diversos temes que preocupen a les comunitats, especialment la normalització de la visibilitat religiosa als espais publics de la societat catalana, les dificultats d’integració, el fenòmen dels MENAs, la segregació escolar, els problemes d’accès al mercat laboral de les dones musulmanes, la necessitat de normalitzar l’ensenyanza religiosa als alumnes de confessió musulmana i la importancia de la participació ciutadadna en tots els aspectes de la vida quotidiana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí