Manifest del Consell dels Imams de Catalunya

1575

(ISLAMCAT.Barcelona)

En nom d’Allah, El Misericordiós El Compassiu,
Ciutadans i ciutadanes de Catalunya, en nom del Consell dels Imams de Catalunya i el de tots els musulmans ens dirigim amb el nostre més sincer condol a les famílies de les víctimes d’aquesta pandèmia i supliquem a Allah que tinguin la paciència suficient per superar aquesta tragèdia, a la vegada que desitgem a tots els ciutadans que estiguin sans i estalvis.
Ens dirigim en primer lloc a tota la població musulmana catalana. Germans en la religió, us demanem que us apropeu més a Allah, i tenir les millors idees sobre la Seva Saviesa i que tingueu la seguretat que Ell farà el que és millor per la humanitat. Igualment, us convidem a deixar les males accions i rectificar, sabent que les èpoques dures venen per les males accions que fem, però si rectifiquem i corregim els nostres errors Allah fa canviar i venen les bondats i les bones èpoques.
Seguidament, us animem a col·laborar, ajudar i sacrificar pels altres en tot el que necessitin, sobretot, en aquestes circumstàncies que vivim actualment, a causa d’aquest perillós virus. Tot recordant, que ajudar als altres en les seves dificultats en aquesta vida, fa ser mereixedor de l’ajuda en el dia del judici final.
Com sabeu que el millor que podeu fer és mostrar el veritable Islam a través del vostre comportament exemplar, impregnat de misericòrdia amb tothom, i que tot el que farem serà recompensat, seguint l’ ensenyament del nostre profeta la Pau i les Benediccions d’Allah siguin amb ell, que ens diu que la persona més estimada per Allah és aquella que aporta el bé als altres.

En segon lloc, ens dirigim als representants de les mesquites, entitats i federacions islàmiques:
Germans nostres, us recordem i us aconsellem, també seguint l’ensenyament que ens ha deixat el nostre profeta la Pau i les Benediccions d’allà siguin amb ell, que les millor persones son la gent que s’aconsella mútuament. Heu de saber que les vostres posicions són de molta exigència i per tant, també molta responsabilitat davant d’Allah. Estem passant una situació molt complicada i els vostres germans esperen de vosaltres que els ajudeu a sobrepassar aquesta dificultat i que pugueu facilitar-los els seus afers i les seves vides. En aquest sentit, us animem a sacrificar encara més tot el que pugueu, i a prioritzar el col·lectiu i de no mirar els vostres interessos, i de seguir en el camí d’Allah unint a tothom. Com no, Allah ens obliga a buscar les coses positives de totes les desgràcies que passen i aprofitar-les per ajudar a la resta de gent i servir al país i a la seva ciutadania, sempre mirant de complir els nostre deures i complaure a Allah, i això, és el triomf més gran al qual puguem arribar.
Des del Consell dels Imams de Catalunya, ens posem a la vostra disposició per qualsevol ajuda que necessiteu i us estenem la mà per col·laborar amb vosaltres en el que calgui pel benefici de la gent i del país.

En tercer lloc, ens dirigim a la Generalitat, als ajuntament, a la policia, els professionals sanitaris, els de neteja i els del transport, per agrair-vos infinitament el vostre esforç per prestar servei a tota la gent i per protegir-la d’aquesta pandèmia que ens està amenaçant a tothom per igual. El nostre profeta ja va comparar una nació amb un vaixell, en que tothom ha de col·laborar per salvar-lo i que pugui arribar a bon port. Ens posem a la vostra disposició per ajudar en el que faci falta, i us assegurem que les nostres boques i els nostres cors, no paren d’agrair-vos el vostre sacrifici, seguint com sempre, el que ens ha ensenyat el nostre profeta: qui no dona les gràcies a les persones no ho farà amb Allah.

Finalment, demanem a Allah El Gloriós i tot Poderós, que elimini aquesta pandèmia d’aquesta terra i del tot el món, i que protegeixi a tota la població, Ell és el que sent, sap i pot amb tot, amin.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí