Les comunitats islàmiques del Bages donen material de protecció a Althaia per valor de 15.800 euros

1398

(Islamcat.Manresa) Les sis mesquites de la comarca van demanar als seus fidels donacions per fer un lliurament conjunt d’equips de protecció individual a la Fundació.

Les comunitats islàmiques del Bages han atès aquest dimecres la crida que havia fet Althaia per rebre donacions per a la lluita contra el coronavirus, i han portat a la seu de la fundació 3.200 mascaretes FFP2, gairebé 50 litres de gel hidroalcohòlic i 100 unitats de tapacalçats anti-lliscants, valorat tot plegat en 15.800 euros.

La Comunitat Islàmica del Bages, la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç de Castellet, la Comunitat Islàmica de Manresa, la Comunitat Islàmica de Sant Joan de Vilatorrada, la Comunitat Islàmica de Sant Fruitós de Bages i la Comunitat Islàmica de Santpedor van demanar als seus fidels donacions per fer un lliurament conjunt d’equips de protecció individual a la Fundació Althaia.

El lliurament s’ha fet efectiu aquest dimecres entre representants de les comunitats islàmiques i el Director d’Activitat Mutual Privada i Adjunt a la Direcció General, Dr. Albert Estiarte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí