La junta d’UCIDCAT organitza la seva reunió ordenaria del mes de novembre

642

(Islamcat.BCN) Ahir diumenge, dia 03 de novembre de 2019, va tenir lloc la reunió ordenaria del mes de novembre de la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

La reunió va tenir lloc a la seu d’UCIDCAT entre les 16:30h i les 19:30h amb l’ordre del dia següent:

Obertura de la reunió amb la lectura d’alguns versicles del sagrat Alcorà.
Benvinguda pel president d’UCIDCAT.
Lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior.
Preparació del curs de formació que tindrà lloc els dies 22-23-24 de novembre.
Relaió UCIDCAT/UCIDE seguiment
Comunicat de premsa sobre la situació a Catalunya
Cloenda de la reunió
El president d’UCIDCAT de desprès de donar la benvinguda als membres de la junta va informar-los que UCIDE ha contestat a la carta enviada a la direcció d’UCIDE i van tancar el exircisi econòmic de 2018.
Acte seguit, els membres de la junta van analitzar el comunicat de premsa publicat per UCIDCAT el passat Díaz 18 d’octubre, deixan clar que el comunicat no es una declaració política respecte el presses sinó una crida al diàleg i rebutg a la violència.
El president d’UCIDCAT va presentar una cronologia de com s’ha preparat el comunicats i amb quins objectius. Va parlar tambè del comunicat preparat pel GTER, de la nota de premsa de l’isglisia de Barcelona i del comunicat de la IEE.

La reunió va finalitzar amb la revisió dels preparatius de la jornada de formació dirigida al professors d’àrab i educació islàmica qui tindrà lloc els pròxims dies 22-24 de novembre de 2019 a la seu de la federació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí