La junta directiva de UCIDE, celebra la seva primera reunió extraordinària després de la mort del seu president Don Riay Tatary.

2610

(Islamcat.Barcelona) Ahir dimecres, dia 15 d’abril de 2020, la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE) va celebrar una reunió extraordinària telemàticament, d’acord amb el que estipula l’article 40 de Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març , publicat al BOE d’1 d’abril de 2020, per a l’adopció de mesures extraordinàries aplicables per a persones jurídiques de dret privat.

La reunió es va iniciar acordant la trajectòria de la federació i el treball realitzat pel seu president al llarg de 30 anys. Els membres de la junta de UCIDE van manifestar amb unanimitat seguir i respectar aquesta trajectòria, basat en el diàleg i la cooperació amb les comunitats islàmiques, la resta de les confessions religioses, la societat civil i amb l’administració per al seguiment de l’aplicació dels acords de cooperació.

En aquesta reunió es va analitzar la situació actual de les comunitats islàmiques a Espanya i els desafiaments a què s’enfronten i la responsabilitat que té la Unió de Comunitats Islàmica d’Espanya, com una de les majors federacions que ha de treballar en col·laboració amb altres federacions per lidera un projecte que representa la comunitat musulmana espanyola i defensi els seus interessos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí