La DGAR organitza un col·loqui sobre bioètica i tradicions religioses i espirituals

358

Islamcat.Bcn

El pròxim dilluns, 16 de gener de 2023, de les 18:00h fins a les 19:30h. Tindrà lloc la presentació de l’informe implicacions religioses i consciència en les qüestions bioètiques més rellevants en el debat actual a escala internacional. L’informat ha sigut elaborat pel Dr. Francesc Torralba, promogut i editat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

L’acte consistirà en un col·loqui amb tres membres del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Generalitat de Catalunya:

  • Montserrat Castellà, especialista en budisme i diàleg interreligiós, presidenta de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional.
  • Ruth Giordano, teòloga i copastora de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa i presidenta de la Unió d’Esglésies Baptistes de Catalunya.
  • Francesc Torralba, filòsof, director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, director autor de l’informe i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

Moderarà el col·loqui la periodista Laura Mor.

Presentarà l’acte Carles Armengol, director general d’Afers Religiosos.

  • Es lliurarà un exemplar de l’informe editat en paper als assistents. Posteriorment estarà disponible on line.
  • Entrada lliure, però aforament limitat. Cal confirmar l’assistència al correu justicia@gencat.cat o al telèfon 93 882 29 96.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí