La comunitat islàmica de Pineda dóna 7.000 euros al Rebost Solidari

1129

(Islancat.Pineda) Els representants de la comunitat islàmica de Pineda de Mar (Maresme) han fet una donació de 7000 euros al Rebost Solidari del municipi. En els últims dies aquestes comunitat havia posat en marxa una col·lecta per contribuir a la compra d’aliments a famílies vulnerables que són ateses per aquest servei.

En l’acte de lliurament simbòlic d’aquesta donació van assistir els representants de la comunitat islàmica de Pineda, l’alcalde de Pineda Xavier Amor, la Regidora de Drets Socials Marta Martín i la Coordinadora de Creu Roja a Pineda, responsable de gestionar aquest servei, Nuria Llagostera.

L’Alcalde de Pineda ha expressat el seu agraïment a la comunitat islàmica, i també ha recordat tots els gestos solidaris que s’estan generant aquests dies davant la crisi provocades pel coronavirus Covidien-19. Per la seva banda la regidora de Drets Socials ha explicat que en les últimes setmanes s’ha multiplicat per 10 les persones que s’adrecen al Rebost Solidari amb peticions d’aliments de primera necessitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí