El lliurament d’aliments, bàsic per a les famílies més vulnerables

825

(Islamcat.Montornès) Seguint amb el seu compromís i malgrat l’estat d’alarma, la Unió de Botiguers i Volumont continuen col·laborant amb els Serveis Socials de l’Ajuntament en el repartiment d’aliments de primera necessitat a famílies molt vulnerables. Durant les darreres setmanes també la Comunitat Islàmica, Càritas i entitats com l’Associació REIR han contribuït a aquesta labor.

El confinament i l’estat d’alarma han obligat a readaptar els serveis que ja es prestaven a les famílies de Montornès més vulnerables. Es tracta de famílies que per la seva situació de precarietat viuen amb especials dificultats la realitat de la Covid-19.

El departament de Serveis Socials ha pogut seguir comptant durant tot aquest temps amb el compromís de la Unió de Botiguers i de Volumont que setmanalment gestionen el lliurament d’una mitjana de 6 lots d’aliments per a persones molt vulnerables que no poden sortir de casa. També cada setmana, i gràcies a la seva col·laboració, es poden donar aliments frescos a una mitjana d’entre 6 i 7 famílies.

La Comunitat Islàmica de Montornès també es va posar des del primer moment a disposició de l’Ajuntament per col·laborar en la campanya #cuidemnosmontornes i dels Serveis Socials per aportar el seu gra de sorra. La comunitat de Montornès Nord ha donat aliments per a 33 famílies derivades del departament de Serveis Socials i té previst fer un segon lliurament a mitjans d’aquest mes de maig. Mentre, la Comunitat Islàmica de Montornès Centre ha fet la seva aportació amb la compra d’aliments de primera necessitat perquè Càritas els distribueixi a les famílies derivades de Serveis Socials.

També l’Associació REIR ha fet darrerament una aportació de tres lots valorats en 100 euros cadascun, en el marc de la campanya #joactuo.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí