El delegat de la Comissió Islàmica d’Espanya a Catalunya visita la nove seu de la C.I. de Montserrat.

837

(Islamcat.Olesa de Montserrat) El passat divendres, dia 8 de novembre de 2019, el delegat de la comissió islàmica d’Espanya a Catalunya, el Sr. Mohamed El Ghaidouni va realitzar una visita a les instal·lacions de la nova seu de la Comunitat Islàmica de Olesa de Montserrat, Mezquita Al Salam.

El delegar de la C.I.E a Catalunya va reunir-se amb el president de la comunitat per saber la situació en què estan les obres y la situació dels tràmits de la llicencia d’obertura de la nova Mesqueta.

Desprès de la reunió, el delegat de la C.I.E i el president de la Comunitat van assistir a la pregària del divendres, acte seguit van visitar les instal·lacions de la nova seu. El membres de la comunitat estan molt content per poder arribar a aquest objectiu que els permetre realitzar las seves pràctiques religioses de manera visible i normalitzada el municipi.

El president de la comunitat va comentar que, una vegada finalitzades les obres, van a preparar una jornada d’inauguració i portes obertes on volien que tots els veïns i vaneïnes del municipi participen per conèixer la comunitat de prop.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí