Comunicat de premsa: Situació a Catalunya.

610

Conscients que la comunitat musulmana, de la mateixa manera que la resta de la societat catalana, és políticament plural i per tant molt heterogènia, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) segueix amb preocupació la situació que es viu a Catalunya. Convençuts que la resolució del conflicte passa, exclusivament, per un diàleg polític sincer i inclusiu a totes les opinions. UCIDCAT vol declarar que:

1. Davant els disturbis (aldarulls) produïts aquesta setmana, UCIDCAT considera que la violència s’ha d’aturar immediatament.
2. UCIDCAT es compromet a favor d’una solució política basada en el diàleg, sempre dins el marc de la legalitat i en defensa de l’autogovern de Catalunya.
3. Els actors polítics han de Liderar un procés de diàleg i negociació, deixant al costat l’interès polític i concentrant els esforços en la resolució del conflicte.
UCIDCAT Rebutja la violència, vingui d’on vingui, i fa una crida a la calma i a la convivència. Totes les persones creients són i han de ser persones promotores i actives a favor de la Pau, l’entesa i el diàleg.

Junta d’UCIDCAT, a Barcelona, 18 d’octubre de 2019

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí